вівторок, 5 червня 2018 р.

Панкейки з чорницями

Панкейки з чорниць - чудовий варіант для сніданку. Особливо якщо це максимально чорничні панкейки! Питаєте, які це такі максимально чорничні? А такі, які містять в собі і пюре з чорниць, і цілісні ягоди, та ще й прикрашені згори ягодами! Одним словом, ягода на ягоді і ягодою поганяє :)


  • 150 г заморожених чорниць
  • 50 г заморожених чорниць
  • 150 г молока
  • 200 г пшеничного борошна
  • 3 яйця
  • 50 г вершкового масла
  • 50 г коричневого цукру
  • 10 г порошку для випічки
  • дрібка солі

Приготування:

  • Ягоди дістати з холодильника та залишити на деякий час, щоб відтанули. Опісля перетерти їх блендером в пюре
  • Підігріти молоко, розтопити в ньому вершкове масло та розчинити цукор, додати пюре з чорниць, жовтки, цілі ягоди чорниць та добре перемішати
  • Борошно та порошок для випічки просіяти у глибоку миску, додати ягідне пюре та вимішати міксером до однорідності
  • Білки збити до пишної піни та вмішати в тісто 
  • Випікати на сухій сковороді на середньому вогні
  • Прикрасити ягодами, полити медом, варенням або кленовим сиропом




Смачного! :)

Прихильники