Сторінки

вівторок, 24 серпня 2010 р.

ЕтноВир 2010. Фінальний гала-концерт

І от настав сьогодні заключний день фестивалю ЕтноВир 2010. Тривав він впродовж чотирьох днів. Участь у ньому, крім вже згадуваних п'ятьох країн, взяли представники ще одної країни - Індонезії. Їм власне і хочеться присв'ятити цю невеличку статтю, оскільки в мене вони викликали щире захоплення і шалену симпатію! :)


Красиві, усміхнені, низенькі і мініатюрні дівчата в гарних національних костюмах були родзинкою всього фестивалю :) Не дивно, що їхні виступи вирізнялися специфічністю та оригінальністю! Колектив просто випромінював позитивну енергетику, нехитро змушуючи рухатись в такт музиці.

Невеличкий фрагмент народних танців Індонезії!


І ще один. Особисто мені дуже сподобалось :)


 

Також був просто чарівний танець з червоними віялами!  Відео немає, зате є декілька фото)


Також хочеться виокремити з поміж інших колективів і наш український колектив "Карпати"! Настільки гарний в них був національний стрій! Такі гарні широченні шаровари! (теж хочу такі :)) І такий чудесний український гопак! Хлопці і дівчата просто молодці, показали вищий клас майстерності!

Хочеться підбити невеличкий власний підсумок фестивалю.  

Мінуси 
  1. Погана організація. Сидячі місця - це звичайно дуже класно, але їх потрібно було, власне, якось краще організувати, а то мало бракувало щоб оті всі старші жіночки з кулаками не кинулися розганяти "наглу молодь" яка заступала  сцену своїми спинами :) Їх всіх, звичайно, можна зрозуміти, але збоку це виглядало дуже кумедно :) Тому найкращим варіантом було всістися на теплу бруківку поміж малих дітей - і зручно і добре видно сцену :)
  2. Ведуча. Ну не викликала вона абсолютно ніякої симпатії.. Ну її розповіді якісь недорепетирувано-сируваті вийшли чи то що.. А часом взагалі трошки не до теми то все було :)
Плюси
  1. Гарне проведення часу на свіжому повітрі :)
  2. Багато всякого цікавого і нового побачила і дізналася
  3. День пройшов не даремно :)
P.S. А білети в будь-який куточок світу я так і не виграла :)



Немає коментарів:

Дописати коментар