Сторінки

понеділок, 23 вересня 2019 р.

Індичка в медово-апельсиновому соусі

Апетитна індичка в медово-апельсиновому соусі. Чудово смакує як з овочами, так і просто з відвареним рисом 


  • 500 г філе індички
  • 1 апельсин
  • 1 ст.л соєвого соусу
  • 3 ч.л меду
  • 2 зубці часнику
  • 1 ст.л кукурудзяного крохмалю
  • 2 ст.л олії
  • 1 ст.л кунжуту
  • сіль
  • перець

Приготування: 
  • Філе індички помити, порізати на середні шматки
  • З апельсину вичавити сік, додати мед, соєвий соус, дрібно порізаний часник, крохмаль, добре перемішати
  • М'ясо залити апельсиновим соусом і поставити в холодильник на 20-30 хв (чим довше - тим, звісно, краще)
  • Опісля шматочки м'яса витягти з соусу та обсмажити в олії до золотистого кольору
  • М'ясо накрити кришкою, додати залишки соусу, в якому воно маринувалося та тушкувати до готовності ще декілька хвилин.
  • Готове м'ясо посипати сезамом, подавати з відвареним рисом

Смачного! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар