Апетитна індичка в медово-апельсиновому соусі. Чудово смакує як з овочами, так і просто з відвареним рисом
- 500 г філе індички
- 1 апельсин
- 1 ст.л соєвого соусу
- 3 ч.л меду
- 2 зубці часнику
- 1 ст.л кукурудзяного крохмалю
- 2 ст.л олії
- 1 ст.л кунжуту
- сіль
- перець
Приготування:
- Філе індички помити, порізати на середні шматки
- З апельсину вичавити сік, додати мед, соєвий соус, дрібно порізаний часник, крохмаль, добре перемішати
- М'ясо залити апельсиновим соусом і поставити в холодильник на 20-30 хв (чим довше - тим, звісно, краще)
- Опісля шматочки м'яса витягти з соусу та обсмажити в олії до золотистого кольору
- М'ясо накрити кришкою, додати залишки соусу, в якому воно маринувалося та тушкувати до готовності ще декілька хвилин.
- Готове м'ясо посипати сезамом, подавати з відвареним рисом
Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар