Сторінки

пʼятницю, 29 жовтня 2010 р.

Воскові фігури у Львові

Сьогодні я вперше побувала на вистаці воскових фігур з Санкт Петербурга. У Львові фігури розмістили у двох різних приміщеннях (чи то справді місця малувато, чи просто зроблено з метою "двічі продати один і той самий товар", це невідомо, але факт залишається фактом). У першому залі, що на вул. Городоцькій (неподалік церкви Анни) знаходиться зала  російської історії. Заплативши 15 грн по студентському + 10 грн за змогу фотографувати, ми зайшли всередину.. Катерина Друга, Петро Перший.. була трохи розчарована, оскільки вважала, що історичні постаті будуть більш різноплановими.. Сподівалася тут побачити Віктора Цоя, Д`Артаньяна і трьох мушкетерів, Нікуліна, Віцина та Моргунова, відомих виконавців та кіноакторів, Мерилін Монро, Шварцнегера вкінці кінців :)  То ж піднялися по сходах в зеркальну кімнату, трохи затемнену.. Спочатку було якось не по собі трохи..Моторошно.. Фігури - наче мерці з живими очима.. відповідно ось фото:

Катерина Друга
Олександр Другий
 
Анна Іоанівна
Єлизавета (дочка Петра Першого)

Олександр Пушкін
Наталія Гончарова

Бірон
Григорій Распутін






Катерина I
Петро Перший
 
Кутузов
Наполеон
Олексій


Чінгізхан
Іван Грозний з сином
Сім`я Миколи Другого
Володимир Ленін
Йосип Сталін

Леонід Брєжнєв
Микита Хрущов

А через деякий час звикаєш до цих фігур :) І починаєш мимоволі детально розглядати "шкіру" експонатів.. Наскільки все тонко і якісно зроблено! Придивившись уважніше, можна помітити навіть пори на шкірі! Руки неначе живі, кожен ніготь, кожен суглоб пальців детально відпрацьований. На голові не парики - справжнє волосся, яке по волосині втискувалось гарячою голкою в голову фігурам. Все зроблено надзвичайно майстерно. 


В другому залі, (музей релігії Домініканського Собору) знаходилась інша частина виставки: "Тайна Вечеря" за мотивами Леонардо да Вінчі та інші яскраві світові постаті.


Тайна Вечеря







 Світові знаменитості

Леонардо да Вінчі
Христофор Колумб

Йоганн Вольфганг Гете
Микола Коперник

Альберт Ейнштейн
Петро Перший

Джон Кеннеді
Жаклін Кеннеді

Принцеса Діана
Джордж Буш
Луї де Фюнес
Фантомас
Чарлі Чаплін
Адріано Челентано



Міхаель Шумахер
Штефі Графф

Саддам Хусейн
Ясир Арафат

Йосип Сталін
Адольф Гітлер
Володимир Путін
 
Бен Ладен

Майк Тайсон
   
Жак Ів Кусто

Девід Копперфілд
Чарлі Чаплін
 Дуже цікава і пізнавальна була екскурсія!

Немає коментарів:

Дописати коментар