Сторінки

понеділок, 27 червня 2011 р.

Вже не студенти :)

Якось так дуже скоро минули оті 5 років навчання в університеті. Пам'ятаю найпершу пару в пана Холявки :) Згадую лекції Щербини :) Життєві історії Шинкаренка :) енергійного, справедливого та завжди усміхненого Олеся Васильовича, чудового педагога Теда..  Перші екзамени, диференціальні рівняння :) Симплекс метод та гіперболічні рівняння :) Конспектування "викладацьких перлів", роздуми на тему "для чого на прикладній філософія та ділова мова??" А ще пам'ятаю ту радість в очах, коли скомпілилася найперша прога "Хелов ворлд!" :-Р

Ех, прикладна, прикладна.. Багато всякого було.. І доброго, і поганого. Був і сміх, і радість, мрії, розчарування.. Хотілося танцювати від щастя і битися головою об стінку в іншому випадку :) Всяке було :) 

Кажуть, найкращі роки - роки навчання в університеті. Не погоджуюся, насправді все ще попереду :) Але я цілком впевнена, що в отій шаленій швидкості нового життя знайдеться час для ностальгії за універом, групою, новими друзями та просто добрими знайомими з такого класного факультету прикладної математики та інформатики!.


3 коментарі: