Сторінки

неділю, 30 березня 2014 р.

Термальний басейн в Бадені (Römertherme Baden)

Термальні ванни в Бадені "Römertherme" - найбільший спа-комплекс в Європі. Він займає площу 77x33 м (2541 м²) і здатний вмістити до 450 відвідувачів.


Це був перший басейн у Австрії, який ми відкрили для себе. І правильно зробили! Бо мені там дуже сподобалося. Знаходиться він за адресою 2500 Baden bei WienBrusattiplatz 4. Працює щоденно з 10 до 22 год. Денний квиток в басейн коштує 16,20 €, з Niederösterreich-CARD - безкоштовно.

Öffnungszeiten

Повторюся, басейн мені дуже сподобався. Основні його плюси:

- Велике просторе приміщення
- Всього 20 км від Відня
- План приміщення (душ, туалети, кабінки..) добре продумані
- Привітний персонал
- Комфортні умови

   - Спортивний басейн (28°C)
   - Дитячий басейн (32°C)
   - Джакузі (36°C)
   - Басейн з масажними струменями (34-36 ° С) 
   - Сірчаний басейн під відкритим небом (34-36 ° С)  


Особливо мені сподобався сірчаний басейн під відкритим небом. Так як на вулиці була вже ніч, було вітряно і холодно, то плавати по шию в теплій паруючій воді з кольоровою підсвіткою було одне задоволення! А потім запливти через водяний коридор в приміщення і повністю розслабитись в джакузі.. Краса! :)  

Дзеркальна стеля басейну
Ми приїхали в басейн досить пізно, під вечір, але це був тільки плюс! Людей було вже мало - більшість порозходились. Атмосфера була спокійна, дозволяла отримувати задоволення на всі сто. 


Всім раджу! За денний квиток зовсім не шкода заплатити  16,20 €. А з Niederösterreich-CARD - йти в обов'язковому порядку навіть не вагаючись.

Немає коментарів:

Дописати коментар