Панкейки з чорниць - чудовий варіант для сніданку. Особливо якщо це максимально чорничні панкейки! Питаєте, які це такі максимально чорничні? А такі, які містять в собі і пюре з чорниць, і цілісні ягоди, та ще й прикрашені згори ягодами! Одним словом, ягода на ягоді і ягодою поганяє :)
- 150 г заморожених чорниць
- 50 г заморожених чорниць
- 150 г молока
- 200 г пшеничного борошна
- 3 яйця
- 50 г вершкового масла
- 50 г коричневого цукру
- 10 г порошку для випічки
- дрібка солі
Приготування:
- Ягоди дістати з холодильника та залишити на деякий час, щоб відтанули. Опісля перетерти їх блендером в пюре
- Підігріти молоко, розтопити в ньому вершкове масло та розчинити цукор, додати пюре з чорниць, жовтки, цілі ягоди чорниць та добре перемішати
- Борошно та порошок для випічки просіяти у глибоку миску, додати ягідне пюре та вимішати міксером до однорідності
- Білки збити до пишної піни та вмішати в тісто
- Випікати на сухій сковороді на середньому вогні
- Прикрасити ягодами, полити медом, варенням або кленовим сиропом
Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар