Сторінки

вівторок, 8 травня 2018 р.

Фестиваль Тюльпанів. Вашингтон, США

Щороку весною в Skagit Valley (штат Вашингтон, США) проходить Tulip Festival - фестиваль тюльпанів. Сотні тисяч різнобарвних квіток приваблюють тисячі людей з усіх куточків країни. І справді, тут є на що подивитись. Тюльпанові поля - наче виткані різнобарвні килими. Вони чудові, вони - неймовірні! Але, забігаючи наперед, мушу зізнатися, що вони таки не змогли перевершити лавандові поля Провансу, хоч і були дууууже близько до того. 


Тюльпанове містечко - епіцентр фестивалю. Правда я так до кінця і не зрозуміла, в чому вся сіль того фестивалю. Організація бажала кращого.. Натовпи людей, довжелезні черги та затори на в'їздах та виїздах були відчутною такою ложкою дьогтю в діжці меду, то ж довго в містечку ми не затрималися


Приємно було побачити український прапор на фестивалі


Ми завбачливо захопили з собою нашого повітряного змія-восьминога. Було вітряно і щупальці нашого чудо-монстра вправно маневрували на повітряних потоках :)  


От, власне, і все, що там було приємного


Що цікаво, ходити вздовж рядів з тюльпанами заборонено. Правда це такий недолік, який містить в собі дуже позитивний момент - не треба буде зафотошоплювати десятки чужих фігур на фотографіях :)


Це, звісно, не Голландія, але подивитись однозначно є на що!




А якщо від'їхати подалі від Тюльпанового містечка, то присмак дьогтю взагалі вивітрюється! 


Людей дуже мало, ніякої штовханини, безкрайні поля..


І гори на задньому плані..


Їдемо шукати чергове поле..


Далеко їхати не довелося :)





















Мабуть наступного року треба буде їхати сюди ще раз :)

1 коментар:

  1. ВІТАЮ. Я ПЛАНУЮ БУТИ В СІЄТЛІ ПІСЛЯ 22 КВІТНЯ. ЩЕ УВІТУТЬ ТАМ В ЦЮ ПОРУ ТЮЛЬПАНИ?

    ВідповістиВидалити