Сторінки

пʼятницю, 17 вересня 2010 р.

Форум Видавців


Минув рік і у Львові знову розпочався  Форум Видавців. Форум Видавців XVII - чи не наймасштабніша літературна подія 2010-го року. Проходить він, як і звичайно, в Палаці Мистецтв що на вул. Коперніка 17. 

Сьогодні другий день форуму. Зранку людей було досить таки небагато, тож потрапити всередину приміщення було дуже просто, можна було спокійно без тисняви пройтися по видавництвах та оглянути, хто що пропонує. Бо хто рано встає, тому Бог дає :) Ближче до години 12-тої розпочався відчутний наплив людей і оглядати прилавки було вже не так вільно і легко.

Думаю, що на цьогорічному форумі кожна людина зможе знайти щось для себе. На форумі представлена величезна кількість видавництв, які пропонують безліч художньої, наукової, дитячої літератури на будь-який смак.

Певні неясності були з вхідними квитками. В багатьох людей були з собою запршення, які чомусь були не дійсними, а чому саме, ніхто з організаторів так і не пояснив. Наскільки я пам*ятаю, минулого року з цим ніяких проблем не було..

Отже, якщо у когось є ось такі флаєри, вони не будуть дійсними, і потрапити всередину ви зможете лише заплативши на місці  3 грн).


Книги там були як і найрізноманітніші за змістом, так і за формами, розмірами та оформленням. Можна придбати собі в якості талісману або сувенірчика мініатюрну книжечку наприклад Лесі Українки розміром трошки більшим за сірникову коробку :) Дуже компактно, правда не дуже зручно читати :)


Щось надто вже багато людей хочуть "розкрутитися", тицяючи куди треба і не треба фейс Хауса. То пісеньки про нього пишуть, заманюючи побільше слухачів, то вже і книжки пишуть :) Про всякі там футболки, аксесуари і всяке шкільне причандалля я взагалі мовчу :) Дістало. Чесно..


Багато було цікавих книжечок і для зовсім маленьких читачів. Всякі кольорові казочки, кольорові абетки, набори букв для складання слів, пластилін, логічні забавки, книжки-інструкції по виготовленню паперових іграшок, іграшок з різних підручних матеріалів (я собі таку купила :) ). Зараз доступним є практично все. От тільки б було бажання і натхнення читати і робити. А, ну і гроші були б, звичайно :)..


Книжкові хмарочоси

Біля входу брати Капранови на симпатичному зеленому Запорожці розповідають охочим про свої книги

Брати Капранови розповідають про свою книжку
А тим часом на вулицях величезні "корки"...

1 коментар:

  1. Я тобі вкотре кажу: рекламуй свій блог і давай про себе знати. Ти пишеш гарні доповіді про життя у Львові.

    ВідповістиВидалити