Брюссельська капуста має доволі насичений і яскраво виражений гіркуватий смак. Однак цей гіркуватий смак можна досить легко трансформувати у пікантну гірчинку :) Цей вид капусти, звісно, на любителя, однак мені подобається

- 500 г брюссельської капусти
- 1 ст. ложка вершкового масла
- 2 ст. ложки лимонного соку
- сіль, перець за смаком
- 3 ст. л. сухарів для панірування
- 1 зубчик часнику
Приготування:
- Капусту почистити від зайвих листочків, помити, розрізати на половинки, залити холодною водою, довести до кипіння, посолити, додати лимонний сік, варити 2-3 хв
- Воду злити. На сковорідці розігріти ложку масла, додати дрібно порізаний часник, капусту і обсмажити, активно помішуючи
- Зменшити вогонь до мінімального, накрити кришкою і тушкувати до готовності капусти. Тут головне не перестаратися - капуста повинна залишатися цілісною і хрусткою
- Насамкінець додати сухарі, перець та сіль за смаком, збільшити вогонь і обсмажити з сухарями ще хвилину-дві
Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар