Сторінки

неділю, 22 вересня 2019 р.

Морозиво з ожини

Ще одне морозиво. Цього разу з ягід ожини. Для любителів насиченого смаку і приємної кислинки. Одне з моїх улюблених

  • 250 г ожини
  • 300 г вершків
  • 100 г цукру

Приготування: 
  • За допомогою блендера перетерти ягоди ожини в пюре. Готове пюре перетерти через сито щоб позбутися зерняток
  • Вершки збити з цукром в густу піну
  • Лопаткою акуратно перемішати вершки з ягідним пюре
  • Вилити вершково-ягідну суміш в контейнер і поставити в морозилку
  • За декілька годин (залежно від температури в морозильній камері) морозиво готове!
  • Якщо ж морозиво стоятиме довгий час у морозильній камері, воно промерзне повністю і стане дуже тверде. В такому випадку перед вживанням його варто перемістити з морозилки у холодильник, щоб воно трішки відтануло, тоді його стане значно легше набирати ложкою
Смачного! :)

Немає коментарів:

Дописати коментар