Ще одне морозиво. Цього разу з ягід ожини. Для любителів насиченого смаку і приємної кислинки. Одне з моїх улюблених

- 250 г ожини
- 300 г вершків
- 100 г цукру
Приготування:
- За допомогою блендера перетерти ягоди ожини в пюре. Готове пюре перетерти через сито щоб позбутися зерняток
- Вершки збити з цукром в густу піну
- Лопаткою акуратно перемішати вершки з ягідним пюре
- Вилити вершково-ягідну суміш в контейнер і поставити в морозилку
- За декілька годин (залежно від температури в морозильній камері) морозиво готове!
- Якщо ж морозиво стоятиме довгий час у морозильній камері, воно промерзне повністю і стане дуже тверде. В такому випадку перед вживанням його варто перемістити з морозилки у холодильник, щоб воно трішки відтануло, тоді його стане значно легше набирати ложкою
Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар