Сторінки

вівторок, 6 листопада 2018 р.

Vallea Lumina in Whistler BC

Хочеться на годинку втекти від реальності і буденності та потрапити у справжню казку? Запросто! Для цього достатньо приїхати до Вістлера (англ. Whistler), дочекатись, коли сонце сховається за горизонт і на землю опуститься темрява, та прогулятись по таємничій стежині у Vallea Lumina


Я більш ніж певна, що Vallea Lumina нікого не залишить байдужим. Лишень уявіть собі, ви гуляєте нічним темним лісом по стежині, освітленій  по обидва боки ліхтариками, а довкола вас відбуваються неймовірні дива!


Vallea Lumina здивує вас переплетінням гри світла і тіней, фантастичних химерних ілюмінацій, дивних звуків та чарівної музики..


І все це посеред живого справжнього лісу, що дихає прохолодою і свіжістю. І відчуття таке, наче ти справді поринув у казку..


Всім романтикам та емоційним чутливим натурам дуже раджу :) Це, власне, той випадок, коли словами не передати, а варто побачити на власні очі. Естетичне задоволення гарантоване! :) А детальну інформацію про Vallea Lumina можна подивитись на офіційному сайті ось тут.


Мотив цієї чарівної пісні ще довго переслідував мене і ще декілька днів по тому я наспівувала собі під ніс її мелодію :)


А це відео, нажаль, не передає в повній мірі тої атмосфери, що там витає, але повірте, враження від перебування там просто шалені! Я на довго "зависла" в цьому місці, ловлячи долонями ілюмінаційні цятки-вогники, які, здавалося, пронизували все повітря, наповнюючи простір довкола магічною красою


Ось і все. Час пролетів непомітно, залишаючи після себе море вражень та емоцій


Це була неймовірна і чудова казка, що трапилася зі мною того дня :)

Немає коментарів:

Дописати коментар