Сторінки

неділю, 18 березня 2012 р.

Українська церква у Відні

Добре виспавшися, вирішили піти оглянути місто. Відвідали українську церкву св. Варвари. Знаходиться вона на Postgasse 8 (зупинка метро - Schwedenpark). Так як транспортна система у Відні дуже "просунута", то з добиранням навіть у найвіддаленіший закуток міста проблем немає практично жодних. І взагалі, про транспорт тут можна говорити багато, але якщо коротко, то - "дорого, чудово продумано і швидко". Але повернемося до Української Греко-Католицької Церкви. Невеличка і не дуже помітна, я навіть якось умудрилася проскочити повз неї, не помітивши.. Поруч - погруддя Івана Франка. От, власне, і самі фото:

Всередині спокійно і затишно.. І ще.. дуже приємно почути тут рідну українську мову! Це якось підбадьорює - усвідомлюєш, що ти тут не сам :)
Зараз Служба Божа відправляється в неділю о 9.30 та 12.00. Можливо комусь ця інформація стане у пригоді. Сьогодні частина проповіді була німецькою. А ще співав хор.. Це було щось просто неймовірне, аж мурашки по шкірі! Скоро Великодні свята, то ж понесемо сюди святити Паску! :)

4 коментарі:

  1. Natalia, a yakum chunom mojna poznajomutus' z ukraincyamu y Vidni? vlasne z ukrainkamu z malen'kumu ditochkamu...chu isnyut' grypu, forymu, zystrichi kydu mojna prujtu "novachkam"? Y cerkvy nemayu zmogy pitu. Bydy vdyachna za byd'-yake info. Larysa.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Конкретно з маленькими дітьми, нажаль, підказати не можу, але у фейсбуці є організація ТУМА (товариство української молоді Австрії). Ось лінк http://www.facebook.com/tuma.austria . Сподіваюся це стане Вам у пригоді!

      Видалити