Сторінки

неділя, 17 березня 2013 р.

Пароварка

Тепер і у мене є пароварка! :) З її появою готування їжі стало приємнішим, швидшим і, щонайважливіше, кориснішим! 

Чим корисна пароварка?

- При паровій обробці продукти зберігають не тільки свій натуральний колір, форму, смак та запах, але і велику частину вітамінів та мікроелементів, які при варінні вимиваються водою.
- При готуванні на пару не потрібно додаткового жиру чи олії як, наприклад, для смаження. Тому їжа не насичується надлишковими жирами.
- Смак продуктів, приготованих на пару, відрізняється (в кращу сторону) від смаку просто варених страв.
- Продукти в пароварці готуються швидше, ніж при варінні чи смаженні.
- Приготовані на пару страви вважаються найдієтичнішими, вони не містять зайвих калорій та легко засвоюються.
- В пароварці можна одночасно готувати декілька страв, а це економить час!

А ще це нове поле для експериментальної діяльності :)

Немає коментарів:

Дописати коментар