Сторінки

неділю, 31 жовтня 2010 р.

Фотосесія "Трохи осені" :)

Після того як я зробила плаття з газет, захотілось придумати і зробити ще якесь нестандартне плаття. А так як за вікном просто неймовірна осінь, то матеріал для майбутньої сукні знаходиться прямо під ногами :) Чудове жовте кленове листя! Надзвичайно люблю осінь..
В парку Франка назбирала повний кульок гарних великих жовтих листочків, принесла їх додому і приступила до роботи :)


    І в голові ще повно ідей для нових фотосесій :)
                                                                                                   Цікаві ідеї для фотосесії. 

    Фотосесія "Newspaper" :)

    В мене на полиці назбиралось багато старих газет, отак вони собі лежали, припадали пилом і тільки займали місце. І от якось, черговий раз проходячи повз них, в мене появилася ідея: а що, якби зробити собі плаття з газет :) І ця ідея мене настільки захопила, що я вирішила зразу ж приступити до роботи.

    В результаті в мене вийшла ось така сукня :) 

    суботу, 30 жовтня 2010 р.

    Лазанка в "Чарівній Долині"

    Підбив мене Андрій поїхати разом з ним та з працівниками Софт Серву в "Чарівну Долину" на лазанку. І я взяла і погодилась, а думала, що після екстріму в печері Млинки більше на такі поїздки не поведуся :) Замовили маршрутку з номером 25 і поїхали :) По дорозі, підбираючи ще одного працівника, зайшла жіночка і всесь салон дружньо почав їй пояснювати, що маршрутка їхатиме не по маршруту. Жіночка, мабуть, все-таки не повірила, проте, вагаючись, покинула салон :)

    І от ми приїхали. Трохи прогулялись, подивились на озера, тенісні корти, майданчики для пляжного волейболу, накрили стіл, поїли і стали чекати Інструктора, без якого, власне, лазання відбутись не могло. А він все не приходив). 

    Є три різні маршрути з трьома рівнями складності:
    1. Жовтий - простий (для малюків і для мене :) )
    2. Червоний - середній 
    3. Синій - складний
    Для початку пройшла я невпевненою ходою частинку жовтого маршруту. Дивлячись як гасає по ній малеча, вирішила що і мені буде це під силу.

    Без страховки і без падінь 1,5 – 2м. над землею це вже маленький прогрес :).
    Боялась, але все ж вирішила піти і на "червоний" середньої складності маршрут. Для початку потрібно було одягнути відповідне спорядження, потім піднятись хиткою драбиною, правильно прикріпити страховку і все.. вперед! Вже з перших кроків почались перші труднощі , перші падіння і перші спроби піднятись на попередню позицію.. Руки надто швидко втомлювались, синяки надто швидко набивались) Як не дивно, страх висоти в мене не появився - впевненість що страховка не дозволить поламати руки-ноги робила своє діло. Декілька разів зривалась, але умудрялась вилізти назад на ті підступні нестійкі дерев`яні квадратики. І, о чудо! Мені вдалося пройти до наступного пункту призначення! :) Перепочивши, вирішила долати і цей маршрут..


    Перші кроки :)
    Ну дуже вже специфічне пересування :)

    Знову на ногах :)
    От як треба пересуватися! Найскладніший маршрут! Андрій просто молодець! :)
    Інструктор Макс
    Другий маршрут мені подолати так і не вдалося.. Буквально декілька метрів залізного тросу відділяли від мети. Але руки надто втомилися від "піднімання" після "зривань".

    Здавалося ось-ось дістанешся рукою дерев`яної площадки, але не тут то було), з`їжджаєш і повертаєшся на початок, повисаючи в повітрі...  Відчуваєш себе жучком, який перекинувся на спину і безпорадно перебирає лапками повітря, намагаючись перекинутись :) Образливо, злишся сам на себе, але нічого вдіяти не можеш)

    Після декількох невдалих спроб всілася на площадку і стала чекати коли мене звідти заберуть :)

    А забирати мене звіди, власне, ніхто особливо і не спішився :) Інструктор був один і то нарозхват :) 


    Як виявилося, в практиці Макса я була тільки третьою особою, яку треба було рятувати)))
     За його словами, в тому був навіть деякий плюс: "зато спустишся по-особливому, не так як всі :)". 

     Він дуже швидко, практично за декілька секунд подолав відстань, на яку я потратила безліч сил і часу, довго чаклував над моїм спорядженням, зав`язував якісь химерні вузлики, щось відщіпав, щось защіпав і в кінцевому результаті я опустилась на землю, за що йому велике персональне "Дякую"! :)

    Насправді я провела гарно, цікаво і корисно день. Щось трохи вдалося, щось ні, але взагальному враження тільки позитивні. Андрію, дякую тобі за це! =)


    Блііін.. Тепер прийдеться тренувати руки-ноги, приїхати сюди ще раз і пройти синій маршрут :)
    Майже колективне фото :)

    Повертаємось до Львова!

    пʼятницю, 29 жовтня 2010 р.

    Воскові фігури у Львові

    Сьогодні я вперше побувала на вистаці воскових фігур з Санкт Петербурга. У Львові фігури розмістили у двох різних приміщеннях (чи то справді місця малувато, чи просто зроблено з метою "двічі продати один і той самий товар", це невідомо, але факт залишається фактом). У першому залі, що на вул. Городоцькій (неподалік церкви Анни) знаходиться зала  російської історії. Заплативши 15 грн по студентському + 10 грн за змогу фотографувати, ми зайшли всередину.. Катерина Друга, Петро Перший.. була трохи розчарована, оскільки вважала, що історичні постаті будуть більш різноплановими.. Сподівалася тут побачити Віктора Цоя, Д`Артаньяна і трьох мушкетерів, Нікуліна, Віцина та Моргунова, відомих виконавців та кіноакторів, Мерилін Монро, Шварцнегера вкінці кінців :)  То ж піднялися по сходах в зеркальну кімнату, трохи затемнену.. Спочатку було якось не по собі трохи..Моторошно.. Фігури - наче мерці з живими очима.. відповідно ось фото:

    Катерина Друга
    Олександр Другий
     
    Анна Іоанівна
    Єлизавета (дочка Петра Першого)

    Олександр Пушкін
    Наталія Гончарова

    Бірон
    Григорій Распутін






    Катерина I
    Петро Перший
     
    Кутузов
    Наполеон
    Олексій


    Чінгізхан
    Іван Грозний з сином
    Сім`я Миколи Другого
    Володимир Ленін
    Йосип Сталін

    Леонід Брєжнєв
    Микита Хрущов

    А через деякий час звикаєш до цих фігур :) І починаєш мимоволі детально розглядати "шкіру" експонатів.. Наскільки все тонко і якісно зроблено! Придивившись уважніше, можна помітити навіть пори на шкірі! Руки неначе живі, кожен ніготь, кожен суглоб пальців детально відпрацьований. На голові не парики - справжнє волосся, яке по волосині втискувалось гарячою голкою в голову фігурам. Все зроблено надзвичайно майстерно. 


    В другому залі, (музей релігії Домініканського Собору) знаходилась інша частина виставки: "Тайна Вечеря" за мотивами Леонардо да Вінчі та інші яскраві світові постаті.


    Тайна Вечеря







     Світові знаменитості

    Леонардо да Вінчі
    Христофор Колумб

    Йоганн Вольфганг Гете
    Микола Коперник

    Альберт Ейнштейн
    Петро Перший

    Джон Кеннеді
    Жаклін Кеннеді

    Принцеса Діана
    Джордж Буш
    Луї де Фюнес
    Фантомас
    Чарлі Чаплін
    Адріано Челентано



    Міхаель Шумахер
    Штефі Графф

    Саддам Хусейн
    Ясир Арафат

    Йосип Сталін
    Адольф Гітлер
    Володимир Путін
     
    Бен Ладен

    Майк Тайсон
       
    Жак Ів Кусто

    Девід Копперфілд
    Чарлі Чаплін
     Дуже цікава і пізнавальна була екскурсія!